maanantai 28. tammikuuta 2008

Englannin Manse

Tämä on siis uusi kotini. Kolmikerroksinen talo muurien sisäpuolella Castle Irwellin Student Villagessa. Kaksi suihkua, kaksi vessaa, keittiö ja olohuone kymmentä asukasta kohti. Pohjakerroksessa sijaitsevassa pienessä huoneessani on laajakaistayhteys, lavuaari, kaappi, pöytä, tuoli, sänky, kokolattiamatto ja kalterit ikkunoissa. Huone on turvallinen ja lämmin. Minulla on siis kaikki tarpeellinen.Lähiympäristössä on sen puolakaupan lisäksi Spar, Subway, Intialainen take away, fish and chips -takeway, fried chicken -takeaway, kahvila ja huoltoasema. reilun kilometrin päässä on Salford shopping center.

Manchesterin keskustaan kävelee puolessa tunnissa. Kiertelimme, kävimme lounaalla ja starbucks-kahvilassa. Vielä ei paikka minulle ihan hahmottunut. Arkkitehtuuri on ainakin kirjavaa, kaikenlaista uutta ja vanhaa sekaisin.

Illalla saapui Jussi V. ja käväisimme porukalla Wallness -bupissa. Erikoinen syrjäinen paikka puiston nurkassa, jossa oli meidän lisäksi vain muutama pappa, joiden puhe kuulosti hauskalta.
Huomenna alkaa koulu.

Ei kommentteja: