perjantai 15. helmikuuta 2008

Kevättä ilmassa

Puut kukkivat ja säät suosivat.

Olin open luona saamassa palautetta lyhytelokuvakäsikirjoituksesta. Palaute oli hyvää, sillä se pisti ajatukseni taas kerran sekaisin ja uusille urille. Ope kehui myös jotain Irlantilaista viskiä. Omituista käytöstä skotilta.

Kävin kuntosalilla. Oli pakkokin mennä, sillä piti päästä lämpimään suihkuun. No aamun aikana putkimiehet olivat käyneet ja kaikki oli taas kunnossa.

Kotoa tuli taas täydennystä. Aiemmin Aki lähetti juustohöylän, sillä niitähän ei täällä maailmankolkassa harrasteta. Sellainen ihme kuin tiskiharja on myös harvinaisuus.
Ja nyt postista putkahti uikkarit. Mukana oli vain tämä viesti:

4 kommenttia:

aaglo kirjoitti...

Hehee! Hemmo sukeltaa :)

Kissa Katariina kirjoitti...

Oih, Hemmo päätti postittaa uikkarit. :)

Mutta jos skotti suosittelee irkkuviskiä niin siinä täytyy kyllä olla jotain kieroa ja epäilyttävää. Vähintäänkin salaliitto.

Tanjuska kirjoitti...

Mä luulin, että Hemmo on maakilpikonna... kaikkea sitä oppii kun vanhaks elää.

Mä voin hyvin kuvitella kun Aksu on pistänyt hemmolle snorkkelin ja luiskauttanut sen johonkin boolimaljaan, että on pystynyt piitämään noin näköisen kuvan :-)

Tän blogin lukeminen saa mut aina hyvälle tuulelle.

Terkkuja lumeen hautautuvasta Ottawasta (kokonaismäärä menee kevyesti yli 2m, joskin osa siitä on sulanut välillä vesisateiden myötä). Kinokset teiden varsilla on kuitenkin meikäläisen korkuiset.

Terkkuja
Tanja

p.s. salmiakki olis kova juttu!

Pirjo-Liisa kirjoitti...

Minäkin tulen aina niin hyvälle mielelle näitä juttuja ja kuvia katsellessani.:)
Lauraseni, kiva, että sait opelta hyvää ja uusia ajatuksia herättäävää palautetta! Teillä näyttää siellä olevan jo kevät herkimmillään, kirsikankukkia ja aurinkoa! Tanja, kateellisena luin teidän kunnon talvesta!
Täällä Hesan seuduilla odotellaan edelleen lunta, mutta jos ei sitä kohta tule, saisi alkaa jo kevät.

Terveisin Pirpa