maanantai 25. helmikuuta 2008

Pain in spine after midnight

Kun pääsin vauhtiin eilen, kirjoitin aamuyön tunneille, selkää kivisti. Elokuvalleni Pain oli koottava nikama nikamalta runko, spine without the flesh. Lopulta sain tehtävän lähetettyä.

Now there's a pain in my spine,
but is there spine in Pain?
Hope there's something right with mine,
and it isn't all in vain.

Colin yrittää saada meidät asian ytimeen. Elokuvaideoistamme on kaivettava esiin se kaikkein olennaisin ruoto tai ranka johon kaikki muu elävä kudos sitten kiinnittyy. Käsikirjoitus ei saa olla selkärangaton ameba.

Söin tänään terveellisesti: salaattia, kasviskeittoa ja selleriä raejuustodipillä. Annakaisa tuli tänään Suomesta ja toi onneksi Fazerin sinistä tuliaiseksi. Olenkin elänyt suklaavajeessa.

Katsoin Mike Leighn Abigail's Party- klassikkonäytelmän televisioinnin 70-luvulta. Piikittelevän hauska draama kertoo mahtailevista ja mauttomista cocktail-juhlista esikaupunkialueella. Alison Steadman on upea Abigailina. Tulee mieleen hänen mahtava suorituksensa tärkeilevänä äitinä Austenin kirjaan perustuvassa tv-sarjassa Ylpeys ja ennakkoluulo. Esillepano on kuin näyttämöllä, mikä luo televisiointiin jäykkyyttä. Teatterissa kokemus olisi varmasti aivan mahtava. Henkilöhahmot ovat herkullisia.***1/2

Kyllä mun nyt pitää pian päästä elokuviin katsomaan jotain tuoretta. Oscaritkin on jo jaettu ja voittajaelokuvissa on monta kiinnostavaa tapausta.

1 kommentti:

aaglo kirjoitti...

Hei!
Enklannissa oli joku maan-järjestys? Onko sulla nyt kämppä sekaisin :)