lauantai 22. maaliskuuta 2008

Manchesterkierros

Aamulla siirryimme uuteen majapaikkaamme Copperheadshotelliin rairuohoinemme ja kaikkinemme. Taksikuski kysyi, olemmeko muuttamassa. Vastasimme, että kyllä ja huomenna muutamme taas. Piti meitä vamasti jonain kiertolaisina.

Odottelimme Suomesta saapuvaa Anua, joka seikkaili junalla lentokentältä Salfordiin. Anu löysi perille ehjänä, mutta hiukset olivat kivasti kihartuneet sitten viime näkemän. Lähdimme Manchester-kierrokselle. Kiertelimme Castlefieldin kanava-aluetta ja katselimme roomalaismuurien rekonstruktioita. Söimme uuniperunoita Oklahomassa ja shoppailimme Northern Quarterissa, mistä Aki ei suuresti nauttinut. Löysin hienon vintage-laukun Oldham Streetiltä.

Illalla Pirjo, Mark ja Kaisa liittyivät seuraamme ja teimme pubikierroksen Great Bridgewater Streetillä: Britons Protection, Ra!n, Temple of Convenience.

1 kommentti:

Tanjuska kirjoitti...

Mä muistan ikuisesti sen kerran kun vietiin Aksu vaateostoksille Sokokseen. Se raukka vaan seiso pukukopissa kun me kannettiin sille vaatteita tyyliin "koeta tätä". Olis vissiin ollut missä tahansa muualla mieluummin kuin siellä :-)

Otetaanko uusiks heinäkuussa? Viedään Tom ja Aksu ostoksille - heh heh

Tai ehkä me vaan mennään shoppaileen - lähetetään poitsut vaikka kitarakauppaan :)