sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

A Sunday With The Alpaca

Tänään sain ainakin 10 kävelypistettä ja papukaijamerkin.

Kävelimme Annakaisan, Enikön ja Pirjon kanssa Pohjois-Manseen Heaton Parkiin. Näin uusia maisemia, siistin ja tasokkaan näköisiä asuinalueita ja ortodoksijuutalaisia komeine hattuineen, kampauksineen ja partoineen. Manchesterissa on kuulemma Englannin toiseksi suurin juutalaisyhteisö.
Heaton parkissa rapsutin alpakkaa nenästä. Oli siellä paljon muitakin farmielukoita, kuten komeaääninen aasi. Tuon 600 eekkerin puistoalueen korkeimmalta kukkulalta oli ihan hienot näkymät.

Kaupasta tarttui mukaan paikallista perinneruokaa. Olen ollut kohta puolitoista kuukautta Englanissa ja tämä oli ensimmäinen fish 'n' chips, jo oli aikakin. Harmi että unohdin ostaa viinietikkaa, joka täällä kuuluu ranskalaisten mausteeksi.

Katsoin hauskan ja erikoisen elokuvan Secretary. En osaa päättää pidinkö elokuvasta vai en. Hämmentävää.***

3 kommenttia:

Pirjo-Liisa kirjoitti...

Joko 1st act on valmiina vai vieläkö on linkous menossa? Ihailen tuota kumpuilevaa, vihreää enlantilaismaisemaa.
Täällä on viikon verran ollut talvea, lunta sen verran, että maa on valkoinen. Eilen meidän talon lapset olivat yrittäneet tehdä lumiukkoa, ja pallojen kieritysjäljissä näkyy vihreä nurmi. Lumi sulaa nopeaa vaunhtia, sillä lämpötila on koko ajan plussalla. Täti Mikkelistä lähetti paljon kaipaavia terveisiä! Sielläkään ei ollut pakkasta, lunta sentään vähän enemmän kuin täällä.

aaglo kirjoitti...

Äähh, tänään mulla linkoaa päässä, heräsin aamulla 37,7 asteen kuumeessa. Dämit!

Toivottavasti paranen ennen perjantain keikkaa ja lauantain matkaa :)

Tanjuska kirjoitti...

Me ollaan Tomin kanssa Sudburyssa (ilman skandimerkeja). Taalla ei oo paljon lunta mutta Ottawassa tuli lauantaina (meidan lahdon jalkeen) 50 cm lunta. Harmittaa etta jai moinen kokematta. Tom ei tosin oo ollenkaan harmissaan.

Taalla on vaan ollut sikakylma. -20 ja silleen. Ollaan vaan shoppailtu (tai oikeemmin kierrelty kaupoissa).

Toivottavasti Aksu paranee ennen matkaa. Ei muuta kun finrexin peliin ja unta palloon.