sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Pääsiäisateria

Epämääräisen hotelliaamiaisen jälkeen (hotelli oli niin halpa, ettei voi paljon valittaa) raahasimme kimpsumme ja kampsumme asuntolalle. Kasvattelimme ruokahalua pääsiäisillallista varten käppäilemällä keskustassa.

Kun palasimme Castle Irwelliin, Kaisa ja Mark olivat huhkineet ja lammas oli uunissa.

Alkupalaksi oli vihersalaattia, sitruunaista mozarellaa ja oliivitomaattisalaattia. Kahvilla ja kermalla valellun mehevän paistin kanssa oli yrttiperunoita ja suussasulavia sinihomejuustossa haudutettuja sipuleita. Perunoihin toivat lisäsäväyksen muutamat leivokset, jotka olivat heittäytyneet uunissa niiden päälle.

Ateria oli upea. Jälkiruuaksi oli puddingia custard-kastikkeen kera sekä taiteilemiani muodottomia pääsiäisleivonnaisia. Anu toi suomesta kaikille Mignon-munat.

Kattauksen kruunasivat pääsiäiruohot, kiitos Pirkon.
Askartelimme myös
Paavo Pesusieni -pääsiäisasetelman.

1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Vesi kielellä muistelen niitä herkkuja...... voi kun pääsiäinen olisi useammin! Viettäisin sen aina Castle Irwellissä! :D